Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2198 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
dfeens napisał:
zgadzam się ze dla ludzi ciężko rozumujących problemem jest rozszyfrowanie takiego pytania ...
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX...........................................
---
Pytanie ma być proste i czytelne , na OBCYM portalu i w dodatku Emigracyjnym ...!!! .
---
Tu Ludzie , powoli zapominają Polskich skrótów myślowych , ponieważ obracają się przez większą część dnia , w Obcojęzycznym środowisku ... ! .
---
Jeżeli jet to takie trudne do ogarnięcia dla ciebie , t pojedz sobie na Śląsk lub Kaszuby i tam zastosuj podobne skróty ...
Ciekawe jaka tam będzie reakcja i twoje mędrkowanie ...
---
Ach i Och .... Święta za drzwiami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Krystian M
(dfeens)
Nowicjusz
widać nie jest to pytanie do takiego poziomu odbiorców ...
wiec jeśli nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie zabieraj głosu , marnując mój czas i osób które tez chciały by znać odpowiedz .. śmietnik jest chyba w innym dziale ...
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dfeens napisał:...widać nie jest to ...

A Kysz ... zjawo Marna ... i .......................................XXXXXXXXXXXXXXXXXX................!!! .
---
Ach i Och ... A Święta i tak za drzwiami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
dfeens napisał:
po tym forum a raczej użytkownikach , spodziewałem się tego typu wypowiedzi ...

jakich odpowiedzi sie spodziewales? nie pasuje co odpisalem? jestes zbyt tepy zeby zrozumiec moja odpowiedz? pewnie tak, bo zamiast poszukac sobie samemu w internecie firm budowlanych i studiow to zadajesz debilne pytania ....czekasz az Ci wskaza kurwa paluszkiem gdzie masz isc? moze jeszcze za raczke zaprowadzic?? nosek podetrzec?? a moze papierki tez wypelnic? i moze jeszcze nocleg za karton fajek ???

pierdol sie alienie i wesolych swiat ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Krystian M
(dfeens)
Nowicjusz
he he szczególnie wysoki poziom nie ma co
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
relax6@wp.pl napisał:
Masz racje ,jest tu parę buców, którzy mają jakieś kompleks życiowy i odgrywają się na tym forum,dobrze się czują w wirtualnym świecie lecz w rzeczywistości nie potrafią sobie poradzić w prawdziwym życiu , tak że na tym forum za dużo nie pomogą ci. Pozdrawiam Adam.

w prawdziwym zyciu ynteligencie za dyche to by sobie poradzil sam i poszukal...a skoro jest taki jaki jest to prosi o wskazanie paluszkiem gdzie ma sie udac.....

a pozatym w prawdziwym zyciu wirtualny psychologu, wiele osob daje sobie rade lepiej niz ci sie wydaje...nie potrzeba nieudacznikow w No...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
dfeens napisał:

he he, zgadza sie, do piet mi nie siegasz.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Krystian M
(dfeens)
Nowicjusz
naprawdę czasem jest mi przykro , ze tez jestem polakiem ....
Koniec tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(greg0r)
Wiking
BiZi napisał:
dfeens napisał:

he he, zgadza sie, do piet mi nie siegasz.....

Jak może ci do pięt sięgać , skoro to co jest dla ciebie sufitem ,dla innych jest podłogą .
Cwaniaki ..... 80 % tego forum to zjebane łby , którzy w pl huja mieli , zawiózł ich ktoś w worku do no. bo kurwa debil nawet nie wiedział gdzie to jest . Po huj sie spuszczasz jak nie masz nic do powiedzenia , morda w kubeł i bełkotaj . Są tu też tacy co wszystko wiedzą , a w realu pewnie pizdy życiowe , bo co taki alien robi , skoro postów nap ma po 5-6 tys . Jest tu paru debili którzy to forum obróciło w gówno. Po to jest forum aby pytać , i basta a ty przygłupie niedojebany jak nie chcesz to nie odpowiadaj , a nie najlepiej wyzwać wyśmiać i już , no chyba że przez takie zachowanie czujesz że ci penis rośnie . Do wszystkich co mi chcą coś powiedzieć mogą mnie pocałować w kakaowe oko .

Do moda możesz mnie wyjebać z tego forum , bo i tak huj kłade na takich debili jak tu są . DO POZOSTAŁYCH 20 %TEGO FORUM NAJMOCNIEJ WAS PRZEPRASZAM ZA MOJE ZACHOWANIE , ALE JAK SIĘ CZYTA TE WYŚMIEWKI , I CIĄGŁĄ CHĘĆ DOJEBANIA KOMUŚ TO SZLAG CZŁOWIEKA BIERZE .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kakaowe oczko
dlaczego akurat tutaj wstąpiło??????
jest kilka innych bardzo kulturalnych i statecznych polskich forumów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj